bedankingskaartjes zelf maken
De perfecte communie-outfit! Liesellove.
Normaal draagt hij 80/86 maar ik verlang al zo lang om eens een Theo te maken dat ik niet langer kon/wou wachten om het te proberen. Ik dacht dat is vast nog aan de ruime kant maar nu krijg ik schrik Omdat jij 2 maten groter moest nemen na opmeten. En dat laatste deed ik natuurlijk weer niet he. Reply Liselot Vallaeys. 2 mei 2015 at 0959.: 2 mei 2015 at 0959.: Knal erop met deze outfit! 2 mei 2015 at 1030.: Luces straalt in zijn communie-outfit. Reply With love by Eva. 2 mei 2015 at 1116.: Stijlvol en speels, zoals we het van Zonen09 gewend zijn. Maakte jij ook de mooie foto's? 2 mei 2015 at 1118.: yip, die deed ik ook en werden gebruikt voor de bedankingskaartjes. Reply Zonen 09. 2 mei 2015 at 1236.: Ik word hier zo blij van. En je metekindje ziet er zelf ook zo gelukkig uit.
Huwelijksfotografie Uw fotograaf.
Wij stellen een pakket samen aan de hand van wat je graag ziet en wenst, voor ons is ook jullie album, de afwerking ervan even persoonlijk als jullie huwelijk zelf. Wensen jullie uitnodigingen, bedankingskaartjes, geschenken voor ouders, of. dit kan allemaal. Wat je wenst kan ook nog aangepast worden, wens je bijvoorbeeld een groter of een kleiner boek, dan wordt dit en ook de prijs aangepast. Dit kan tot op het moment dat de boek gemaakt wordt. Na het eerste verkennend gesprek weet je de prijzen van wat je echt wilt. We hebben bovendien kennis gemaakt en je weet of het klikt tussen ons. De fotograaf loopt immers de ganse dag met jullie mee. Mooie fotos krijg je pas als je je vrij en ongeremd voelt, als we op dezelfde golflengte zitten. Dit gesprek is uiteraard volledig vrijblijvend. We laten het aan jullie om terug contact op te nemen. Na het huwelijk krijg je van ons een persoonlijke code, waarmee jullie de beelden online kunnen bekijken. Op basis hiervan maken jullie jullie keuze welke fotos jullie in jullie album wensen.
Uitnodiging communie maken Communiekaarten Kaartje2go.
Hier kun je de bedankkingen voor de communie maken. Originele uitnodigingen voor een communie. Originele uitnodigingen voor de communie maak je met leuke figuren die speciaal bedoeld zijn voor communiekaartjes. Voeg bijvoorbeeld een speelse stempel met het woord communie toe of kies voor originele communiekaarten een figuur met de tekst communie erin. De uitnodiging voor de eerste communie van je zoon of dochter wordt zo heel uniek en precies zoals hij of zij het wil! Communiekaarten met foto. Met communiekaarten met foto nodig je familie en vrienden op een persoonlijke manier uit. Voor je communiekaartjes met foto kun je een fotograaf inhuren of maak je de fotos natuurlijk zelf!
Vrijwilligers maken kerstpakketten voor minderbedeelden Meise Regio HLN.
Vrijwilligers maken kerstpakketten voor minderbedeelden. 19 december 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. Foto Nick Dierickx De pakketten werden zorgvuldig gevuld. Meise Een twintigtal vrijwilligers van de Rotary Club Meise-Bouchout heeft zaterdagvoormiddag 110 kerstpakketten voor minderbedeelden gemaakt. Die werden later die dag overhandigd aan vijf OCMW's, die ze op hun beurt uitdelen. Al verschillende jaren maakt de Rotary Club Meise-Bouchout kerstpakketten voor minderbedeelden uit Grimbergen, Meise, Kapelle-op-den-Bos, Merchtem en Wemmel. Dankzij" de hulp van sponsors kunnen we die pakketten goed vullen, zegt Guy Van Goidsenhoven. Dit" jaar zitten er onder meer chocolade, koffie, koekjes, choco en spaghettisaus in. Zo willen we de minderbedeelden uit de vijf gemeenten een leuke kerst bezorgen" De pakketten die zaterdagochtend gevuld werden, gingen diezelfde dag nog naar de OCMW's. Zij" zullen ze op hun beurt aan de mensen bedelen, aldus nog Guy Van Goidsenhoven. Jaarlijks" krijgen we bedankingskaartjes, wat ons veel deugd doet" RDK.
Huwelijks foto's.'
Een houten gepersonaliseerd kistje om de usb en de GRATIS dvd met diamontage met muziek naar keuze in op te bergen. Goed weer garantie: dwz, indien het niet mogelijk is om de foto's' de dag zelf te nemen door regen, maken we de foto's' op een ander moment zonder bijkomende kosten.
Maak zelf schitterende geboorte bedankkaartjes.
We helpen je graag om de mooiste bedankkaartjes te maken aan de hand van onderstaande 4 tips. Wanneer je deze 4 stappen volgt, merk je hoe eenvoudig het gaat en hoeveel tijd er vrij blijft om vooral te genieten van jullie kleine schat! Lees ook onze blogpost: DIY: zelf je unieke geboortekaartjes ontwerpen.
Bedankkaarten Made for Moments.
Inloggen met Facebook. Nog geen account? Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuwe wachtwoord ingesteld kan worden. Inloggen Account maken. Herstel e-mail verstuurd. Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres.:
Save the date! House of Weddings.
Ook een kalender is origineel én handig! Laat mini-scheurkalenders maken, zodat je gasten elke dag één afscheurblaadje hebben en zo samen met jullie naar de grote dag kunnen aftellen. Je uitnodiging, save-the-date, menukaartjes en bedankingskaartjes kunnen ook uitgelaserd worden in een sfeer die je zelf wilt.
Kristal foto studio Reportages.
Naast de reportage verzorgt Studio Kristal Foto uitnodigingen en bedankingskaartjes. Dankkaartjes worden de huwelijksdag zelf geleverd. Leuk geschenkidee voor de ouders, grootouders. een digitaal mini-album, ook de dag zelf geleverd. De foto's' voor het huwelijksalbum kunnen jullie selecteren op een CD scherm resolutie. Naast het album kunnen jullie ook opteren voor een DVD met aangepaste muziek om jullie huwelijksdag te herbeleven. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om jullie wensen te bespreken en offerte te maken.
CardDreams Geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, trouwkaarten, kerstkaarten, communiekaarten en uitnodigingen.
Geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, communiekaarten en uitnodigingen bewerk je zelf. De leukste kaartjes voor de mooiste momenten. Geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, communiekaarten en uitnodigingen bewerken en bestellen gaat heel eenvoudig online via de kwaliteitswebsite CardDreams.be. Kies een gelegenheid, bekijk de gevarieerde kaartcollecties en vind jouw favoriete ontwerp. Dit ontwerp is de basis voor jouw uiteindelijke droomkaart! Via CardDreams.be heb je de mogelijkheid om unieke kaarten te creëren voor de meest speciale momenten. Kies een stijl of thema dat bij je past en bewerk de kaart binnen een handomdraai geheel naar eigen wens. Ga voor fotokaarten of kies voor een kaart met een hip design. Je geboortekaartje, huwelijksuitnodiging, communiekaart of uitnodiging kun je laten drukken op mat, structuur, glanzend of parelmoer papier van perfecte kwaliteit. Voor spel en drukfouten hoef je je geen zorgen te maken.

Contacteer ons

Op zoek naar bedankingskaartjes zelf maken?