boek burn out
Nooit meer burn-out! Uitgeverij SWP.
Ik" vind het boek heel praktisch in het gebruik en er staat ook een hoop informatie in die ik in andere boeken niet heb kunnen vinden. Het is ook heel fijn dat er in het boek ruimte is om te schrijven en zo beter te kunnen reflecteren.
Waar gaat het fout met burn-out? Intermediair.
In een interview in Het Parool zegt ze dat ze niet veel had aan zelfhulpboeken als hopseflops, in veertig dagen uit je burn-out een grappige verbastering van mijn boek Uit je burn-out; een dertig dagen programma omdat dat soort boeken niet laten zien wat er echt aan de hand is.
Boek Stress en burn-out Primeres Counseling Coaching TrainingPrimeres Counseling Coaching Training.
Speedcounseling via Skype. Home / Boeken / Boek Stress en burn-out. Boek Stress en burn-out. 5.00 van 5 gebasseerd op 2 klantbeoordelingen. 2 klanten reviews. In dit boek vindt u veel van uw gading als u burn-out wilt leren herkennen, begrijpen en bestrijden.
Boekrecensie: Uit je burn-out, een 30 dagen programma PsyBlog.
Carien Karsten, de schrijfster van het boek, is psychotherapeut en coach en heeft veel ervaring in het werken met mensen met stressgerelateerde problematiek. Ze heeft met dit boek een handzaam en prettig leesbaar boek geschreven wat goed dienst kan doen als zelfhulpboek, ter ondersteuning van het genezingsproces.
bol.com Omgaan met burn-out, Carien Karsten 9789021551869 Boeken.
Lees de eerste pagina's.' Open het boek. Schrijf een review. van de 5. Toon meer punten Toon alleen de eerste 3 punten. 14 januari 2002. Geschreven bij Omgaan met burnout. na maanden van vermoeidheid en na weken van lichamelijke onderzoeken las ik dit boek.Er ging een wereld voor mij open.Hier staat precies beschreven wat burn out inhoudt en vond ik de herkenning voor mezelf.Van te hard werken kan je dus inderdaad ziek worden.
Omgaan met burnout door Carien Karsten Boek Managementboek.nl.
Het boek maakt duidelijk dat bepaalde arbeidsomstandigheden ongemerkt tot chronische stress en daardoor tot uitputting kunnen leiden. Ook de juridische valkuilen van burnout komen aan bod. Omgaan met burnout helpt individuen burnout te doorbreken en organisaties werkstress te onderkennen en te beïnvloeden.
Tools resources voor burn out Kirsten Nelis Burn Out Coach.
KIRSTEN NELIS BURN OUT COACH. Kirsten Nelis traint mensen en helpt bedrijven bij de preventie van stress en burn out klachten. Als ervaringsdeskundige coacht en begeleidt zij mensen naar minder stress en meer energie. Wil je weten waar jij staat?
Nooit meer burn-out! in drie stappen leren genieten van werk en leven.
Ik" vind het boek heel praktisch in het gebruik en er staat ook een hoop informatie in die ik in andere boeken niet heb kunnen vinden. Het is ook heel fijn dat er in het boek ruimte is om te schrijven en zo beter te kunnen reflecteren.
Gefeliciteerd met je burn-out! Marina Schriek, burn-out specialist.
Marina Schriek weet precies hoe je dat kunt bereiken! Gefeliciteerd met je burn-out is het ultieme feelgood boek dat je écht uit je mentale dip helpt. Met voorwoord van Professor Paul de Blot SJ, hoogleraar Business Spiritualiteit aan Universiteit Nyenrode.
Opgebrand? Dat ligt dus niet alleen aan jou NRC.
Het was kennelijk de enige manier mijn lichaam te stoppen, luisteren deed ik er al lang niet meer naar. En zelfs toen herinner ik me nog dat ik dacht: Is mijn leren jas nu stuk? Die moet ik morgen aan.

Contacteer ons

Resultaten voor boek burn out